Krásné vlasy

24.06.2013 17:22

BEOX

BEOX - Brazilský keratin

Navraťte svým vlasům vitalitu a mladistvý vzhled s našimi spolehlivými a 100% efektivními přírodními produkty bez obsahu formaldehydu.

Beox je profesionální značka představující revoluční keratinové ošetření s prvotřídními přírodními ingrediencemi.

Řada keratinových produktů BEOX PROFESIONAL je založena na klíčových přírodních ingrediencích, jako jsou výtažky z kakaa, bílý jíl z Maroka a plody Acai Berry a další složky, které poskytují skvělé dlouhotrvající účinky.

BEOX PROFESIONAL splňuje EU normy o zdravotní nezávadnosti.

BEOX VÝHODY :

okamžité výsledky, zdravé, lesklé a hladké vlasy, klientka si může vlasy umýt ještě téhož dne po aplikaci, žádné výpary ani zápach.

Aplikace vydrží až 4 měsíce. Narovnává vlny, redukuje nechtěný objem, zkracuje dobu fénování, výrazně zlepšuje upravitelnost vlasů, vhodné pro všechny typy vlasů, zvláště pro vlasy chemicky ošetřované, ideální ošetření před dovolenou.

Pro udržení ošetření je nutné, aby klientky používaly výrobky bez obsahu sulfátů a chloridu sodného. Proto doporučujeme profesionální šampon a kondicionér s keratinem Beox.

Nebo je též možné používat přírodní produkty DAVINES.

Co je keratin?

Keratin je extrémně silný protein, který je hlavní složkou pokožky, vlasů a nehtů. Hydrolyzovaný keratin se získává z přírodních zdrojů a je velmi blízký svým složením lidskému vlasu.

Jak dlouho trvá aplikace?

Čas potřebný k ošetření závisí na délce a síle vlasů klientek. Nicméně procedura trvá 1,5 - 2 hodiny.

Jak dlouho vydrží keratinové ošetření ve vlasech?

Ošetření vydrží až 4 měsíce v závislosti na správné domácí péči. Kúra nejlépe funguje a nejdéle vydrží ve vlasech, které byly chemicky ošetřené nebo jsou velmi poškozené.